Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

La Paeria de Lleida obsequia els seus treballadors per Nadal amb 10 euros per gastar en restauració i comerç local

ACN Lleida.-Els treballadors de l’Ajuntament de Lleida rebran, com a obsequi nadalenc, un val de 10 euros per gastar en comerç local i restauració lleidatana. La iniciativa, que s’ha dut […]

Avatar
Agències 15/12/2020

ACN Lleida.-Els treballadors de l’Ajuntament de Lleida rebran, com a obsequi nadalenc, un val de 10 euros per gastar en comerç local i restauració lleidatana. La iniciativa, que s’ha dut a terme a través d’una contractació amb Pimec Comerç, busca fomentar el consum local, tant en els comerços de proximitat com en la restauració de la ciutat. D’aquesta manera, els 1.600 treballadors del consistori lleidatà rebran un val nominal per consumir en un llistat ampli d’establiments de la ciutat. L’alcalde Miquel Pueyo ha dit que, “en un any atípic i especialment complex per a massa gent”, la Paria ha volgut dedicar la inversió que representa el tradicional detall nadalenc a la ciutat, “de forma repartida però que afavoreixi el consum local”, ha assenyalat.

“Com que no podem entendre salut i economia com a dos conceptes contraposats, volem que aquelles compres que farem en un context de prevenció per la salut reverteixin en l’economia de la ciutat”, ha afirmat Pueyo.