Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

La Paeria aconsegueix 90.000 euros per a les Festes de la Tardor tot i trobar-se la partida esgotada

ACN Lleida.-L’Ajuntament de Lleida ha aconseguit invertir 90.000 euros per tirar endavant les Festes de la Tardor, que se celebren del 27 al 30 de setembre, tot i trobar-se la […]

Avatar
Agències 17/09/2019

ACN Lleida.-L’Ajuntament de Lleida ha aconseguit invertir 90.000 euros per tirar endavant les Festes de la Tardor, que se celebren del 27 al 30 de setembre, tot i trobar-se la partida per a festes d’enguany esgotada per l’anterior equip de govern municipal. Aquesta inversió, 22.000 euros menor que l’any anterior, ha estat possible gràcies a l’estalvi aconseguit pel govern actual en d’altres partides. Com a novetat, enguany s’instal·larà un escenari a l’avinguda Rovira Roure, on dissabte 28 de setembre actuarà Buhos, en l’últim concert que es farà a les Terres de Lleida, dins de la seva gira.

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha explicat que els concerts de la revetlla acabaran a les 00.30h per garantir la festa, la conciliació familiar i el descans dels veïns. També s’incorpora un escenari per a concerts a la plaça del Dipòsit, amb l’objectiu que es converteixi en un espai permanent per acollir actuacions de grups emergents i talent jove de Lleida. La restricció pressupostària ja es va fer pública aquesta setmana en la roda de premsa del govern municipal per analitzar els comptes de la Paeria. I el regidor de Joventut i Festes, Ignasi Amor, l’ha fet encara més evident aquest dimarts durant la presentació de les Festes de la Tardor. A la seva samarreta es podia llegir ‘Mo’ money, mo’ problems’, una tria que “no ha estat casual”, ha dit. Amor ha reconegut que aquest any és “difícil” pel que fa als pressupostos i que, tot i que els “preocupa”, “es pot solucionar”, assegura. Els 90.000 euros que costaran les Festes de la Tardor “es pagaran enguany” amb mesures d’estalvi que s’estan aconseguint, explica.