Edició 1896

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 04 de octubre del 2023
Edició 1896

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 04 de octubre del 2023

La nova plataforma integral de mobilitat de Renfe s’anomenarà doco

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La nova plataforma integral de Renfe del servei conegut fins ara com Renfe as a Service s’anomenarà doco, segons ha anunciat aquest dimarts el president de la companyia, Isaías Táboas. El nou servei oferirà la possibilitat de planificar, reservar, pagar i viatjar a través d’una mateixa aplicació i mitjançant operadors públics i privats de transport compartit. D’aquesta manera, segons destaca la companyia, Renfe serà la primera empresa pública gestora de serveis de mobilitat porta a porta. Renfe gestionarà el viatge a mida als usuaris, que podran triar la ruta combinant modes de transport per arribar a la seva destinació i podran triar entre les més ràpides, les més econòmiques o les més sostenibles.

Segons ha explicat Renfe en un comunicat, el nom de dōcō prové de les dues síl·labes de les paraules ‘¿dónde?’ i ‘¿cómo?.

Publicitat

De moment, dōcō, que s’anirà implantant de forma gradual, es troba en una fase inicial de captació dels primers usuaris. L’aplicació ha estat desenvolupada per Renfe juntament amb NTT Data i Siemens Mobility.

La nova eina compta amb la seva pròpia pàgina web, blog i perfils a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn i Youtube.<br />
 

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió