Edició 1895

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 03 de octubre del 2023
Edició 1895

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 03 de octubre del 2023

La nova pel·lícula de Fernando Trueba i Javier Mariscal, ‘Dispararon al pianista’, s’estrenarà el 6 d’octubre

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La nova pel·lícula de Fernando Trueba i Javier Mariscal, ‘Dispararon al pianista’ (‘They shot the piano player’), arribarà als cinemes el 6 d’octubre. Narrada per l’actor nord-americà Jeff Goldblum, el film narra la història d’un periodista musical de Nova York que emprèn una cerca per descobrir la veritat que hi ha darrera de la misteriosa desaparició d’un jove pianista brasiler Tenorio Jr. La pel·lícula viatja als anys 60 i 70, una època de llibertat creativa en la qual es va desenvolupar el moviment musical de la bossa nova. El tàndem format per Trueba i Mariscal van tenir un gran èxit amb la pel·lícula ‘Chico y Rita’, nominada a l’Oscar com a millor pel·lícula d’animació.

‘Dispararon al pianista’ (‘They shot the piano player’) s’estrenarà el 6 d’octubre a les sales i acaba de ser comprada per Sony Pictures Classics per la seva estrena a Estats Units, Canadà, Amèrica Llatina, Escandinàvia, Índia, Orient Mitjà, Turquia i part del sud-est assiàtic. L’adquisició és la segona col·laboració entre Sony Pictures Classics i Fernando Trueba, després de ‘Belle Epoque’, que va guanyar l’Oscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa.

Publicitat

Sony Pictures Classics ha destacat que la nova cinta és “un thriller d’animació al ritme de jazz i bossa nova, que narra la cerca de la veritat sobre un músic sorprenent”.

La cinta ha estat produïda per Cristina Huete (Fernando Trueba PC) a Espanya, en col·laboració amb Serge Lalou (Les Films d’Ici) a França, Janneke van de Kerkhof  (Submarine Sublime) als Països Baixos i Humberto Santana a Portugal.

<strong>Novel·la gràfica</strong>

Està previst també que a finals d’agost Trueba i Mariscal publiquin la novel·la gràfica ‘Dispararon al pianista’ amb Salamandra. 

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió