Dilluns, 27 de març de 2023 - Edició 1705
La República

La nova pel·lícula d’Alberto Rodríguez ‘Modelo 77’ inaugurarà la 70a edició del Festival de San Sebastián

ACN Barcelona – El nou llargmetratge del cineasta Alberto Rodríguez ‘Modelo 77’ inaugurarà fora de concurs la 70a edició del Festival de San Sebastián. Segons han explicat en un comunicat, […]

Agències 07/07/2022

ACN Barcelona – El nou llargmetratge del cineasta Alberto Rodríguez ‘Modelo 77’ inaugurarà fora de concurs la 70a edició del Festival de San Sebastián. Segons han explicat en un comunicat, el film és un thriller ambientat en l’Espanya de la transició. Està protagonitzat per Miguel Herrán i Javier Gutiérrez i és la cinquena participació del director a la secció oficial del festival. El treball es projectarà després de la gala d’inauguració el 16 de setembre a l’Auditori Kursaal. Inspirada en fets reals, és una història sobre l’amistat, la solidaritat i la llibertat. L’acció arrenca a la presó de La Model de Barcelona on el protagonista espera un judici per estafa.

El personatge s’enfronta a una pena entre 6 i 8 anys en un càstig “desproporcionat”. El protagonista s’unirà amb altres companys de cel·la a un grup de presos comuns per lluitar pels seus drets i l’amnistia a pocs temps de l’arribada de la democràcia.