Divendres, 26 de febrer de 2021 - Edició 946
La República

La nova direcció del Teatre Lliure promet un “compromís implacable” contra qualsevol assetjament

ACN Barcelona.-La nova direcció del Teatre Lliure ha promès un “compromís implacable” contra qualsevol tipus d’assetjament per raó de sexe, orientació sexual o identitat de gènere. Arran dels casos de […]

Avatar
Agències 23/02/2021

ACN Barcelona.-La nova direcció del Teatre Lliure ha promès un “compromís implacable” contra qualsevol tipus d’assetjament per raó de sexe, orientació sexual o identitat de gènere. Arran dels casos de presumptes abusos denunciats a l’Institut del Teatre, l’entitat ha volgut mostrar la “repulsa” a aquest tipus d’actituds i “el més profund suport i solidaritat” a les víctimes. També ha volgut donar suport als professionals “de dins i de fora de les institucions que treballen per a una societat lliure de models anteriors obsolets”. Els responsables del Lliure afirmen que treballen per defensar la dignitat de les persones i per “prevenir i sensibilitzar” sobre aquest tipus de situacions i per canviar “una pràctica teatral que no ens representa”.

El teatre considera que calen instruments “constants” de detecció i de prevenció per denunciar i alertar de possibles situacions d’abús de poder.