Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

La nova adjudicatària del servei de l’Aerobús renovarà i modernitzarà la flota de vehicles

ACN Barcelona.-El Consell Metropolità de l’AMB ha aprovat aquest dimarts l’adjudicació de la concessió del servei públic de l’Aerobús a favor de la UTE Alcalabus, SL- Castromil, SA – Emprea […]

Avatar
Agències 30/06/2020

ACN Barcelona.-El Consell Metropolità de l’AMB ha aprovat aquest dimarts l’adjudicació de la concessió del servei públic de l’Aerobús a favor de la UTE Alcalabus, SL- Castromil, SA – Emprea Monforte, SAU. La resolució d’aquesta adjudicació permetrà renovar i modernitzar la flota d’autobusos de l’Aerobús -actualment de 30 vehicles-, un pas indispensable per mantenir els estàndards de qualitat del servei públic i ambientalitzar la flota per seguir lluitant contra la contaminació atmosfèrica. També incrementarà la rendibilitat i, de retruc, el cànon que cobra l’AMB. Actualment està en els 2,30 euros per trajecte venut que almenys passarà a ser de 3,01. L’any 2019, aquest mitjà de transport específic per als passatgers d’avió va tenir 5.784.717 viatges.

L’Aerobús, que és de titularitat i de gestió de l’AMB, està integrat per dues línies d’autobús (A1 i A2) que connecten respectivament el centre de Barcelona (Pl. de Catalunya) amb les terminals T1 i T2 de l’aeroport, en 35 minuts.