Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

La mostra ‘Univers Miró’ arriba a Estats Units

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La mostra ‘Univers Miró’ ha arribat a Estats Units. La residència de l’ambaixador d’Espanya a Washington, Estats Units, allotjarà, entre el 3 de maig i el 27 de juny de 2023, quatre pintures i una escultura de Joan Miró i una selecció de fotografies de Joaquim Gomis, amic de l’artista i primer president de la Fundació Joan Miró. La iniciativa s’inscriu en la vocació de la Fundació Joan Miró de difondre internacionalment l’obra de l’artista. L’acte va ser presentat per la Fundació Joan Miró, la Fundación Abertis i el Ministeri d’Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació.

El projecte ‘Univers Miró’ arriba als Estats Units després de ser presentat, entre 2019 i 2023, a les representacions diplomàtiques d’Espanya a Roma, Berlín, Dublín, Brussel·les, París i Nova Delhi, així com al Centre Cultural d’Espanya a Mèxic i al Museo de Arte de Puerto Rico, gràcies a la col·laboració entre el Ministeri d’Afers Exteriors, la Unió Europea i Cooperació, Abertis i la seva Fundació, i la Fundació Joan Miró.

Publicitat

Abertis, a través de la seva Fundació i les seves filials als Estats Units, ha col·laborat per dur aquest projecte al país amb l’objectiu de promoure la cultura espanyola i donar a conèixer aquesta selecció d’obres en un dels territoris on és present.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió