Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

La Mostra Igualada es farà del 15 al 18 d’abril del 2021

ACN Igualada.-La Mostra Igualada ha anunciat les dates de la propera edició després que la d’enguany es celebrés de forma virtual per la covid-19. La 32a fira d’espectacles infantils i […]

Avatar
Agències 15/06/2020

ACN Igualada.-La Mostra Igualada ha anunciat les dates de la propera edició després que la d’enguany es celebrés de forma virtual per la covid-19. La 32a fira d’espectacles infantils i juvenils es farà del 15 al 18 d’abril del 2021, just després de Setmana Santa. Les companyies professionals ja poden sol·licitar actuar-hi a partir d’aquest dilluns i fins al 15 d’agost. Aquesta tardor, a més, s’obrirà una línia de suport a la producció que finalitzarà l’edició del 2022. L’objectiu és fomentar la creació, continuar essent un referent en les arts escèniques per a tots els públics i “marcar el camí” de les línies de programació del país. Serà en els àmbits del gran format, l’escena per a joves, les noves dramatúrgies i la cooperació entre companyies.

La convocatòria artística per a la propera Mostra Igualada del 2021 està oberta a companyies professionals que presentin espectacles de qualsevol gènere (teatre, dansa, música, circ, entre d’altres) adreçats a un públic familiar, infantil o juvenil, tant si han estat creats per ser representats en espais tancats com a l’exterior. Les propostes poden ser de petit, mitjà o gran format i també poden combinar diversos gèneres. Es tindrà especialment en compte “la contemporaneïtat de la proposta, la innovació en el llenguatge escènic, l’aportació en el format, i la dramatúrgia”, segons han donat a conèixer en un comunicat. S’hi poden inscriure companyies catalanes, d’altres punts de l’Estat i internacionals. La Mostra Igualada és un gran aparador dels millors espectacles per a públic infantil i jove, que aplega milers d’espectadors a la capital de l’Anoia i que té com a objectius nodrir les programacions familiars d’arreu del país i afavorir la internacionalització de les companyies que hi participen. Considerada Mercat estratègic de Catalunya, està organitzada per l’Ajuntament d’Igualada i l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) de la Generalitat de Catalunya.