Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023
Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023

La mort, eix de la sisena edició del festival reflexiu VilaPensa

|

- Publicitat -

ACN Vilafranca del Penedès – Vilafranca del Penedès acull la sisena edició del VilaPensa, el festival de reflexió i pensament que aquest any gira al voltant de ‘La mort: llums i ombres’. Se celebrarà entre el 4 i el 19 d’abril al VINSEUM i comptarà amb 21 actes i 40 ponents que debatran sobre la mort i el dret a morir dignament. A través de la filosofia, però també de la literatura, el cinema i la música, es presentaran els pensaments de figures com Tolstoi, Shakespeare, Leonard Cohen o Audre Lorde. Entre els ponents hi ha noms amb alt prestigi internacional, com Michel Onfray, Adrià Pujol Cruells, Ferran Saez, i les filòsofes de la UB, Montserrat Crespin i Núria Sara Miras, i Xavier Escribano.

En literatura, els escriptors Carlos Zanon i Xavier Aliaga parlaran del vincle entre els llibres i la mort i el director de teatre Xavier Albertí i l’actor Alejandro Bordanove aproparan la mirada de Shakespeare.

Publicitat

La música serà present en una Jam Session de la mà d’Alberto Manzano i d’Anna Roig. El festival proposa un cine-fòrum a partir sobre com la intel·ligència artificial pot ajudar a superar el dol amb Ramón López de Mántaras i Xavier Montaner, una obra de teatre sobre el suïcidi juvenil i les reflexions de Narcís Bardalet, metge forense amb 40 anys d’experiència. 

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió