Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

La Moncloa celebra les paraules de Garamendi i recorda que el “retrobament” amb Catalunya ajuda a crear “estabilitat”

ACN Madrid.-La portaveu del govern espanyol, María Jesús Montero, ha celebrat aquest dijous les manifestacions del president de la CEOE, Antonio Garamendi, avalant els indults als presos independentistes si la […]

Avatar
Agències 17/06/2021

ACN Madrid.-La portaveu del govern espanyol, María Jesús Montero, ha celebrat aquest dijous les manifestacions del president de la CEOE, Antonio Garamendi, avalant els indults als presos independentistes si la mesura serveix per al retorn a la “normalitat”. En roda de premsa després de la reunió entre el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i el president andalús, Juan Manuel Moreno Bonilla, Montero ha coincidit amb Garamendi que el país “necessita normalitat, tranquil·litat, i allunyar-se de la crispació política per aconseguir estabilitat”. El “retrobament” amb Catalunya, segons Montero, permet avançar en aquesta direcció.

Montero ha evitat posar una data en què els indults quedaran aprovats al Consell de Ministres. Ha afirmat que arribaran “aviat”, tan bon punt “el Ministeri de Justícia tingui substanciats tots els expedients individuals”. Ha recordat que “la voluntat del govern no té tant a veure amb la situació concreta de cada persona, com amb donar pas per la convivència, la concòrdia i el diàleg amb Catalunya”.