Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023
Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023

La missió de l’Eurocambra sobre Pegasus marxa del Congrés sense reunir-se amb la comissió de Defensa

|

- Publicitat -

ACN Madrid – La delegació d’eurodiputats del comitè de l’Eurocambra sobre Pegasus ha marxat del Congrés sense reunir-se amb els membres de la comissió de Defensa. Els eurodiputats han arribat a les 13 hores a la sala del Congrés on s’havia de celebrar la reunió, però la majoria dels membres de la Comissió de Defensa no s’hi han presentat perquè la moció de censura de Vox estava en marxa. Des del Congrés els havien informat que la trobada es produiria un cop hi hagués un recés en la sessió, però no s’ha produït i els eurodiputats han marxat de la cambra poc després de les 15 hores, després d’estar esperant durant dues hores.

Els únics parlamentaris del Congrés que han entrat a la comissió de Defensa han estat els d’ERC, Junts, CUP, comuns i PNB. Concretament la portaveu de Junts, Míriam Nogueras; el president d’Unides Podem, Jaume Asens; la diputada d’ERC Montse Bassa i el diputat de la CUP Albert Botran.

Publicitat

Fonts de la delegació de l’Eurocambra apunten que hi ha malestar entre els eurodiputats amb la presidència del Congrés i la mesa de la comissió de Defensa pel fet que no s’hagi produït la reunió malgrat haver estat esperant. El president de la comissió de Defensa del Congrés és el diputat del PP José Ignacio Echániz.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió