Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

La militància del PSC aprova per unanimitat la gestió de la Comissió Executiva d’Iceta

ACN Santa Coloma de Gramenet.-La militància del PSC ha aprovat per unanimitat l’informe de gestió de la Comissió Executiva de Miquel Iceta, que analitza el mandat dels últims tres anys. […]

Avatar
Agències 13/12/2019

ACN Santa Coloma de Gramenet.-La militància del PSC ha aprovat per unanimitat l’informe de gestió de la Comissió Executiva de Miquel Iceta, que analitza el mandat dels últims tres anys. El mateix Iceta ha defensat el text en el marc del catorzè congrés de la formació al Palau de Congressos de Catalunya, a Barcelona. L’informe valora la gestió de l’equip d’Iceta dels fets polítics que han tingut lloc entre el 2016 i el 2019 i de la relació amb el PSOE, anys de forta convulsió política pel procés, sobretot a Catalunya, durant els quals els socialistes han afrontat una crisi interna i la relació amb el PSOE que els ha dut a perdre alguns dels pesos pesants més destacats.

Iceta, però, ha transmès un missatge optimista i ha indicat que el PSC aspira a convertir-se en la força hegemònica constitucionalista a Catalunya.