Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

La Mesa del Parlament acorda que la majoria de l’activitat parlamentària es torni a fer de manera telemàtica

ACN Barcelona.-La Mesa del Parlament ha acordat aquest dimarts que la majoria de l’activitat parlamentària es torni a fer per videoconferència, davant del que el Govern ja ha considerat que […]

Avatar
Agències 13/10/2020

ACN Barcelona.-La Mesa del Parlament ha acordat aquest dimarts que la majoria de l’activitat parlamentària es torni a fer per videoconferència, davant del que el Govern ja ha considerat que és “l’inici de la segona onada” de la pandèmia. Es farà tot telemàticament, excepte les sessions plenàries -en format reduït- i les comissions en què s’hagi acordat que se celebrin de manera presencial. De les previstes per aquesta setmana, només se celebrarà de manera presencial la Comissió d’Afers Institucionals (CAI) i la de Territori, dijous, on compareixeran el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, i el conseller de Territori, Damià Calvet, sobre el projecte de Hard Rock. La Mesa i la Junta ja han celebrat aquest dimarts les seves reunions de manera telemàtica.

La sessió plenària de la setmana que ve inclou el debat per validar els dos darrers decrets llei dictats pel Govern, el debat i la votació de les conclusions de la Comissió d’Estudi de les Polítiques per al Millorament de la Qualitat de Vida de la Gent Gran, la sessió de control al Govern i diverses interpel·lacions i mocions.La CAI es reunirà dimecres amb el primer debat sobre la situació d’Aran i el desenvolupament del seu autogovern. Començarà amb una intervenció del síndic d’Aran, Francesc Xavier Boya.