Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

La Mercè exhaureix les 7.500 entrades pels concerts del BAM i Acció Cultura Viva

ACN Barcelona.-La Mercè ha exhaurit en dues hores les 7.500 entrades per assistir als concerts del BAM i Acció Cultura Viva. L’Ajuntament de Barcelona ha obert la reserva per poder […]

Avatar
Agències 14/09/2021

ACN Barcelona.-La Mercè ha exhaurit en dues hores les 7.500 entrades per assistir als concerts del BAM i Acció Cultura Viva. L’Ajuntament de Barcelona ha obert la reserva per poder assistir als concerts programats. Malauradament, ha assenyalat en un comunicat, “no ha estat possible que la plataforma informàtica gestionés amb la celeritat exigible el gran volum de peticions rebudes en molt poc temps” i les entrades s’han exhaurit en un parell d’hores. En aquest sentit, l’Ajuntament ha lamentat les molèsties ocasionades en el procés de reserva i treballa en la millora d’un sistema que els propers dies seguirà fent reserva d’entrades.

En el capítol d’incidències, ha remarcat l’ICUB, s’han detectat perfils que tenen la intenció de vendre les entrades. L’Ajuntament ha recordat que tots els concerts programats a la Mercè, així com el conjunt de la programació de la festa, són gratuïts i fa una crida a no comprar cap entrada. Totes les reserves seran revisades abans d’accedir als diferents recintes i es comprovaran les identitats. Així mateix, des del Twitter de Barcelona Cultura, s’ha informat aquest mati que per motius tècnics, apareixien com a exhaurits alguns concerts de la plataforma Fòrum, els quals la reserva s’obre aquest dimecres.Música MercèA partir de les 10 del matí d’aquest dimecres, s’obrirà la reserva pels concerts de Música Mercè, amb un total de 37.800 entrades disponibles. Dijous 16 serà el torn de les 57.700 entrades corresponents a les activitats de MAC festival i activitats de cultura popular. Pel que fa a la logística prevista, els espectacles musicals permeten un màxim de dues entrades per reserva, i les activitats tradicionals i les arts de carrer, fins a tres entrades per cada reserva.En l’edició d’enguany encara es manté el control d’aforaments i la reserva prèvia. Els 23 espais d’activitat previstos disposen d’un aforament d’entre 200 i 3.000 localitats, amb un total de 100.000 entrades disponibles.