Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

La majoria de biblioteques han habilitat sistemes telemàtics de reserva prèvia o mitjançant atenció telefònica

ACN Barcelona.-El conjunt de les biblioteques públiques continuen obertes i mantenen el servei de préstec de documents per tal de garantir l’accés a la lectura. De fet, com han explicat […]

Avatar
Agències 02/11/2020

ACN Barcelona.-El conjunt de les biblioteques públiques continuen obertes i mantenen el servei de préstec de documents per tal de garantir l’accés a la lectura. De fet, com han explicat en un comunicat, la majoria de biblioteques catalanes han habilitat ja sistemes telemàtics de reserva prèvia o mitjançant atenció telefònica per facilitar la gestió de les sol·licituds. Les recents mesures del Govern, que va implicar el tancament d’algunes activitats culturals, incloïa mantenir les biblioteques obertes per al servei de préstec.

A conseqüència de les mesures adoptades per a la contenció de la pandèmia de coronavirus, durant els propers 15 dies no s’hi podran celebrar activitats culturals o d’altra mena ni accedir a les sales de lectura, estudi o treball ni a la col·lecció bibliogràfica. No es podrà tampoc fer ús dels ordinadors tot i que es manté el servei de wifi.Als documents retornats de préstec i als que provinguin de l’exterior per adquisició o donació, se’ls aplicarà una quarantena de 48 hores abans de ser retornats als prestatges o incorporats a la col·lecció.