Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

La línia 88 de l’AMB allarga el seu recorregut fins a la terminal BEST del port de Barcelona

ACN Barcelona.-El Port de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) han acordat ampliar la capacitat de la línia 88, amb la reducció del temps de pas dels busos i […]

Avatar
Agències 09/02/2021

ACN Barcelona.-El Port de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) han acordat ampliar la capacitat de la línia 88, amb la reducció del temps de pas dels busos i l’extensió del servei en algunes expedicions fins a la terminal BEST per facilitar els desplaçaments dels seus treballadors en transport públic. Concretament, els busos que arribaran a la terminal són els que tenen sortida des de metro Paral·lel a les 06:45 h, 08:30 h, 16:00 h, 17:00 h i 17:45 h. En sentit invers, des de BEST cap al Paral·lel, els busos sortiran a les 07:45 h, 09:30 h, 17:00 h, 18:00 h i 18:45 h. A més, també s’han substituït algunes marquesines amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat i la seguretat i s’han instal·lat nous tòtems informatius.

Els nous tòtems informatius utilitzen l’energia solar pel seu funcionament i informen sobre el temps d’arribada dels propers autobusos, mostrant també missatges d’afectacions relacionades amb el servei. Els tòtems disposen també d’un ‘cyberpass’ per a persones amb ceguesa que, mitjançant la seva activació amb comandament, permet emetre un àudio amb el temps d’arribada dels propers autobusos. Actualment hi ha sis parades equipades amb aquests tòtems informatius i properament se n’aniran incorporant d’altres.