Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

La jutgessa del ‘cas Mercuri’ cita a declarar com a testimoni l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés

ACN Sabadell.-La jutgessa de Sabadell que investiga el conegut com a ‘cas Mercuri’ ha citat a declarar com a testimoni l’alcaldessa Marta Ferràs, que haurà de comparèixer el proper 24 […]

Avatar
Agències 25/06/2019

ACN Sabadell.-La jutgessa de Sabadell que investiga el conegut com a ‘cas Mercuri’ ha citat a declarar com a testimoni l’alcaldessa Marta Ferràs, que haurà de comparèixer el proper 24 de juliol. Ferràs està citada en relació al càrrec de tinenta d’alcalde d’Espai Públic que ocupava el mandat 2007-2011. El mateix dia també hauran de comparèixer com a testimonis l’exregidor d’Urbanisme Joan Carles Sánchez i l’ex gerent de l’empresa Smatsa, Carlos Callejo. Els tres estan citats a petició de la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció, que exerceix l’acusació popular i demana esclarir presumptes irregularitats en la concessió del servei de recollida de residus i neteja viària a Smatsa, una qüestió centralitzada a la peça 28 del ‘cas Mercuri’.

La plataforma ha demanat la compareixença de Farrés, Sánchez i Callejo després d’haver analitzat diversos arxius, converses telefòniques intervingudes judicialment i les declaracions d’investigats i testimonis relacionats amb l’adjudicació a Smatsa. La peça 28 del ‘cas Mercuri’ assenyala més d’una vintena d’investigats per presumptes irregularitats en aquest contracte públic, ja que la jutgessa considera que hi ha indicis que apunten a la presumpta existència d’un grup organitzat que actuava de forma il•lícita per obtenir beneficis econòmics i tractes de favor.