Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

La Junta Electoral ordena retirar l’estelada de la comissaria de policia de Castelló d’Empúries

ACN Castelló d’Empúries.-La Junta Electoral de la zona de Figueres ha ordenat a l’Ajuntament de Castelló d’Empúries (Alt Empordà) retirar l’estelada de la comissaria de la Policia Municipal arran d’una […]

Avatar
Agències 26/01/2021

ACN Castelló d’Empúries.-La Junta Electoral de la zona de Figueres ha ordenat a l’Ajuntament de Castelló d’Empúries (Alt Empordà) retirar l’estelada de la comissaria de la Policia Municipal arran d’una denúncia presentada per Cs. El cap de llista de la formació a Girona per al 14-F, Jean Castel, afirma que “és lògic” que els donin la raó perquè “ens trobàvem una vegada més davant de la vulneració de la neutralitat institucional en els edificis públics”. Segons Castel, el que tocaria és que l’alcalde hagués ordenat al cap de la policia que retirés la bandera i s’apliqués “el règim disciplinari als responsables, tot i que considerem que el cap de la policia hauria d’haver actuat de mutu propi”.

Des de Cs insisteixen que els edificis públics “representen a tots els ciutadans” i adverteix que seguiran denunciant i defensant la “neutralitat” de l’espai públic. En aquest sentit, Castel afirma que el seu partit és “l’única garantia constitucionalista de centre moderat liberal-progressista” que pot garantir-ho. “A Catalunya calen menys drapets de republiquetes de fireta i més treballar per a la ciutadania”, remarca.