Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

La Junta de Portaveus de Sabadell condemna els insults de dues regidores d’ERC a activistes veïnals

ACN Sabadell.-La Junta de Portaveus de Sabadell ha aprovat una moció de condemna després que la portaveu adjunta d’ERC, Èlia Soriano, i la regidora, Francisca Maya, titllessin d’”esbirros” els activistes […]

Avatar
Agències 17/06/2021

ACN Sabadell.-La Junta de Portaveus de Sabadell ha aprovat una moció de condemna després que la portaveu adjunta d’ERC, Èlia Soriano, i la regidora, Francisca Maya, titllessin d'”esbirros” els activistes veïnals que criticaven en uns cartells que ERC i La Crida no donessin suport al nou pavelló esportiu de Merinals. A través de les xarxes socials, van assegurar que les crítiques demostraven que el “bustisme” havia tornat a la ciutat i qualificaven de “brossa” els cartells. “Demanem a Marta Farrés que digui als seus esbirros que retirin aquesta brossa dels nostres barris”, es podia llegir en una piulada on es veia un dels cartells. La moció s’ha portat a la Junta arran una queixa de la Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell (FAVS).

La Junta de Portaveus, amb els vot a favor de tots els grups menys els de La Crida, ha expressat la seva “condemna enèrgica” a les crítiques d’ERC i ha mostrat el seu suport i reconeixement a la tasca del moviment veïnal i als seus 50 anys d’història. També ha demanat una rectificació i disculpa dels republicans davant el moviment veïnal i els ciutadans que s’han sentit ofesos.