Divendres, 22 d'octubre de 2021 - Edició 1183
La República

‘La Jaula De Las Locas’ torna al Teatre Tívoli de Barcelona el pròxim 22 d’octubre

ACN Barcelona.-‘La Jaula De Las Locas’, musical produït per Nostromo Live, torna a Barcelona després del seu pas per Madrid. El Teatre Tívoli, escenari que va veure néixer aquest espectacle, […]

Avatar
Agències 16/10/2020

ACN Barcelona.-‘La Jaula De Las Locas’, musical produït per Nostromo Live, torna a Barcelona després del seu pas per Madrid. El Teatre Tívoli, escenari que va veure néixer aquest espectacle, acollirà una altra vegada la comèdia musical liderada per Àngel Llàcer i Manu Guix. La temporada començarà el pròxim 22 d’octubre i adaptarà les seves funcions a les noves mesures sociosanitàries arran de la pandèmia. L’aforament no superarà el 50% de l’aforament o el percentatge autoritzat en cada moment. ‘La Jaula De Las Locas’ torna a Barcelona després de l’estada a la capital espanyola, on ha aconseguit més de 300.000 espectadors segons els seus responsables.

Àngel Llàcer i Manu Guix continuen al capdavant de l’obra, acompanyats per un elenc pràcticament idèntic al que va tenir el musical durant la primera temporada a Barcelona, l’any 2018. L’espectacle, protagonitzat per més de trenta artistes, compta amb noves coreografies de la mà de Miryam Benedited i amb música en directe.’La Jaula De Las Locas’ és una peça teatral originalment escrita i protagonitzada pel francès Jean Poiret. Es va estrenar a París l’any 1973.