Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

La Intersindical-CSC fa una crida a preparar “una nova mobilització” per l’1 de maig

ACN Barcelona.-El sindicat Intersindical-CSC fa una crida aquest dijous a preparar “una nova mobilització” als carrers de cara a l’1 de maig. En un comunicat, el sindicat ha assegurat que […]

Avatar
Agències 11/04/2019

ACN Barcelona.-El sindicat Intersindical-CSC fa una crida aquest dijous a preparar “una nova mobilització” als carrers de cara a l’1 de maig. En un comunicat, el sindicat ha assegurat que després que l’any passat es fes “la manifestació independentista més nombrosa i unitària celebrada fins ara el dia del Treball”, cal reprendre les “sinèrgies” entre moviments sindicals, socials i polítics perquè “el clam” del 3-O, el 21-D i l’última vaga del 21 de febrer “no s’aturi”. “Cal preparar una nova mobilització mentre les urnes decideixen el 28-A, en ple atac polític i mediàtic contra els drets nacionals catalans i els drets civils i socials bàsics de les classes populars”, indica el sindicat.

La Intersindical-CSC ha demanat “seguir construint l’alternativa al carrer i seguir unint esforços per construir la República de la Gent Treballadora, aquella que reconegui el salari mínim de 1.200 euros, la jornada laboral de 35 hores, la igualtat efectiva entre homes i dones, l’accés gratuït a la universitat i unes pensions dignes”.