Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

“La inseguretat ha afectat la facturació dels negocis” a Barcelona, segons PIMEC

ACN Barcelona.-PIMEC assegura que la “inseguretat ha afectat la facturació dels negocis” a Barcelona. En un comunicat després d’una reunió de la junta directiva de la patronal amb el tinent […]

Avatar
Agències 18/09/2019

ACN Barcelona.-PIMEC assegura que la “inseguretat ha afectat la facturació dels negocis” a Barcelona. En un comunicat després d’una reunió de la junta directiva de la patronal amb el tinent d’alcalde de Prevenció i Seguretat de l’Ajuntament, Albert Batlle, l’organització empresarial ha expressat la seva “preocupació” per la situació a la ciutat. Els membres de la junta han constatat afectacions amb “especial impacte” als sectors de comerç, hostaleria i restauració. En relació a l’ocupació hotelera, segons PIMEC, els establiments han hagut de “rebaixar preus per garantir l’ocupació d’aquest estiu” i han notat una “baixada de presència de turistes a les nits”.

Tot i això, els empresaris de PIMEC han “valorat positivament les accions que s’han començat a emprendre” des de l’Ajuntament i la Generalitat, i han demanat una reforma de les lleis per agilitzar-ne el compliment i combatre la reincidència.