Dilluns, 3 d'octubre de 2022 - Edició 1530
La República

La infància, més protegida

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest divendres. ‘El País’ aposta per la infància: “El Congreso aprueba una ley pionera para proteger a la infancia”. Com a segon tema destaca una […]

Agències 16/04/2021

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest divendres. ‘El País’ aposta per la infància: “El Congreso aprueba una ley pionera para proteger a la infancia”. Com a segon tema destaca una fita científica: “Un equip científico crea quimeras de mono y humano”. ‘El Periódico’ opta per les eleccions de Madrid amb enquesta pròpia: “Ayuso arrasaria a Madrid tot i que la seva gestió divideix”. La fotografia de portada és per a una denúncia de presumptes vexacions a l’escola de dansa de l’Institut del Teatre. ‘El Punt Avui’ opta per les conseqüències judicials de l’1-O: “Els síndics, absolts”. La fotografia de portada és per a la reconstrucció de la catedral de París: “Notre-Dame va per feina”.

‘La Razón’ es fixa en el líder de Podem: “Iglesias bajo el síndrome post-Moncloa: aislado de Sánchez y KO en Madrid”. Com a segon tema destaca una entrevista al candidat del PSOE a Madrid, Ángel Gabilondo: “No subiré los impuestos, tengo el apoyo de Sánchez”.’Ara’ també es decanta per la infància: “Pas decisiu per protegir la infància dels abusos”. La fotografia de portada és l’abraçada protegida per plàstic per evitar el contagi de covid-19 que ha guanyat el World Press Photo, del fotògraf danès Mads Nissen.’ABC’ indaga en el Tribunal Constitucional: “La guerra en el TC por el ‘procés’ aboca a la renovación tras el 4-M”. El titular es troba sota una fotografia d’Isabel Díaz Ayuso abraçada a Toni Cantó: “El Constitucional borra a Cantó de la lista de Ayuso”.Pel que fa a ‘El Mundo’, dedica el titular principal a l’executiu de Pedro Sánchez: “El Gobierno tergiversa al Supremo para negar el plan B a la alarma”. El rotatiu madrileny entrevista el CEO de Pfizer, Albert Bourla: “Podemos adelantarnos a cualquier variante del virus. Esto va a ser como la gripe”.I finalment, ‘La Vanguardia’, que aposta per les restriccions futures que les administracions estudien per la pandèmia: “Les autonomies podran prohibir fumar a les terrasses dels bars”. També en aquest cas el segon tema de portada, amb fotografia a quatre columnes, es dedica a la catedral de París: “Notre-Dame: objectiu, abril del 2024”.