Dimarts, 30 de novembre de 2021 - Edició 1223
La República

La immersión lingüística a l’escola tensa les relacions entre governs

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dijous. ‘El País’ destaca el nou executiu alemany: “La socialdemocracia gobernará Alemania en un tripartito inédito”. Sobre la pandèmia, indica: “Europa recomienda la tercera […]

Avatar
Agències 25/11/2021

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dijous. ‘El País’ destaca el nou executiu alemany: “La socialdemocracia gobernará Alemania en un tripartito inédito”. Sobre la pandèmia, indica: “Europa recomienda la tercera dosis a todos los adultos”. ‘El Periódico’ commemora el dia contra la violència masclista amb un testimoni: “Hoy lo puedo contar, aquello no era normal, era maltrato”. Al costat: “La inmersión, pendiente de la orden de ejecución del TSJC”. ‘El Punt Avui’ recull les reaccions a la sentència contra la immersió lingüística: “Crida a desobeir”. El tema central recorda una efemèride: “Cinc anys sense Fidel Castro”.

‘La Vanguardia’ dedica el titular principal de portada a l’actualitat política d’un dels principals motors europeus: “Alemanya obre una nova era amb un govern marcadament ecologista”. La foto destacada, a quatre columnes, comença a ambientar la campanya nadalenca amb l’encesa de llums a Barcelona: “Més de 100 quilòmetres de llum de Nadal”.’La Razón’ augura el futur de dos grups parlamentaris al Congrés dels Diputats: “PNV y ERC pasarán a la “fase nacional” tras los Presupuestos”. També destaca la qüestió de la immersió lingüística a l’escola catalana: “El Gobierno no obligará a cumplir la sentencia del castellano”.’Ara’ dedica atenció especial a la qüestió de la llengua a l’escola amb un reportatge especial “davant l’estocada del Suprem a la immersió i la petició del PP d’un 155 educatiu”. Hi dedica tota la portada, amb un titular que diu: “Immersió”.’ABC’ també obre amb la qüestió de la immersió lingüística: “El Gobierno no responde al desacato catalán a la Justicia”. A la fotografia de portada, PP, Vox i Cs surten al carrer: “La derecha se une para defender el trabajo policial”.I ‘El Mundo’, també a l’entorn de la qüestió lingüística a l’escola catalana: “El TSJC: el Gobierno debe cumplir la sentencia del español”. Al costat: “Los barones se plantan ante la crisis del PP de Madrid”.