Dissabte, 27 de novembre de 2021 - Edició 1220
La República

La immersió lingüística, tocada pel Tribunal Suprem

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dimecres. ‘El País’ aposta pels comptes públics del govern estatal: “El sí de ERC a los Presupuestos del Estado afianza la legislatura”. A sota: […]

Avatar
Agències 24/11/2021

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dimecres. ‘El País’ aposta pels comptes públics del govern estatal: “El sí de ERC a los Presupuestos del Estado afianza la legislatura”. A sota: “El Govern incumplirá la sentencia que exige más castellano en clase”. ‘El Periódico’ destaca la qüestió a l’entorn del català i el castellà a l’escola catalana: “El Supremo sume en un caos legislativo la inmersión”. A sota: “El Gobierno apuntala la legislatura con ERC y salva los Presupuestos”. ‘El Punt Avui’ alerta de les conseqüències de la decisió del Tribunal Suprem: “La immersió, sentenciada”. Com a segon terme: “Certificat Covid a bars i restaurants”.

‘La Vanguardia’, també a l’entorn de les decisions judicials sobre les llengües a l’educació: “El Suprem obliga les escoles catalanes a fer un 25% en castellà”. En segon terme, la pandèmia: “Catalunya demana aplicar el passi covid per a restaurants”.’La Razón’ indaga en la negociació dels pressupostos generals de l’Estat: “Sánchez asume el apoyo de ERC y Bildu para consolidar la legislatura”. Al costat: “El Supremo desoye a la Generalitat y no avala la inmersión”.’Ara’ també obre amb la qüestió lingüística a l’escola: “Estocada del Tribunal Suprem a la immersió”. La fotografia és per al Barça, i a sota, la pandèmia: “El Govern aprova el certificat covid per accedir a bars, restaurants, gimnasos i residències”.’ABC’ obre amb la gestió dels fons next generation que preveu l’executiu de Pedro Sánchez: “El Gobierno usa los fondos europeos para regar con 100 millones las sedes sindicales”. La fotografia de portada, a cinc columnes, és per a un pla mig del president del Govern, Pere Aragonès: “La Generalitat se declara insubmisa lingüística y reta al Supremo”.I ‘El Mundo’, també amb la immersió lingüística a les escoles catalanes: “El TS ratifica el 25% de clases en español y la Generalitat lo ignora”. A l’entorn de la pandèmia, destaca: “Sanidad deja en el aire las restricciones del nuevo ‘semáforo Covid'”.