Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

La IAC-CATAC exigeix la dimissió de Vilagrà i els màxims responsables “del desastre” de les oposicions

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El sindicat IAC-CATAC ha exigit aquest dilluns la dimissió de la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i els “màxims responsables del desastre” del procés d’oposicions a la Generalitat. La secretària general d’IAC-CATAC, Assumpta Barbens, ha denunciat que el Govern no només va subcontractar la gestió de les proves, sinó que va estar absent durant la seva realització. “Una cosa és que no tinguis prou representació i subcontractis algun servei, i l’altra que no hi hagi autoritat pública. No vam veure l’administració en tot aquest procés, i hi havia d’estar per fer seguiment”, ha lamentat. Barbens ha explicat que l’empresa que va guanyar la licitació va buscar a través d’una ETT personal per supervisar exàmens.

“L’empresa ha publicat anuncis demanant personal a través d’una ETT com Randstad”, ha afirmat. Segons ella, “una de les demandes de la licitació era que el personal parlés català, perquè no es poden adreçar a persones opositores a les que s’exigeix la llengua catalana” sense tenir-ne coneixement. “Com que no tenen seu a Catalunya, han buscat personal”, ha puntualitzat. 

Publicitat

Barbens ha dit que tenen les xarxes socials i el correu electrònic “desbordades” de queixes, i ha demanat al Govern que aporti “dades” d’incidències, i expliqui l’abast jurídic de tot plegat i “què pensa fer”. 

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió