Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

La històrica masia Can Reon de Tiana acollirà un festival eclèctic

|

- Publicitat -

ACN Tiana – La centenària masia Can Reon de Tiana (Maresme) viurà el proper 27 de maig la primera edició de Can Reon Festival. La cita és el colofó d’un projecte iniciat ara fa un any per una parella de dissenyadors holandesos que es van proposar reconvertir la finca, de més de 700 anys d’història, en una gran seu de creació cultural multidisciplinar. El festival combinarà música, dansa, arts visuals, instal·lacions a la natura i també degustacions de vi i menjar. La programació compta amb artistes locals, com Carles Viarnès, Alba G. Corral, Miquel Barcelona o Cristina Lucas. També hi ha prevista la participació dels internacionals Genevieve Murphy, Jurgen Bey, Marco Barotti i Jan Rothuizen.

El festival s’iniciarà a primera hora de la tarda i s’allargarà fins la mitjanit, amb una experiencia “per a tots els sentits, amb una oferta innovadora, avatguardista i eclèctica”, segons els seus impulsors. Les entrades es poden adquirir on line a un preu de 37 euros.

Publicitat

Els responsables de Can Reon van fer renéixer la finca ara fa un any, amb la recuperació de les vinyes abandonades i l’obertura d’espais creatius. A banda del festival, treballen en posar en marxa un hotel rural i un celler.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió