Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

La Guàrdia Urbana reobre la Diagonal després de la fuita d’aigua de grans dimensions a l’avinguda Pedralbes

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La Guàrdia Urbana ha reobert el trànsit a l’avinguda Diagonal de Barcelona després de la fuita d’aigua de grans dimensions que ha afectat la zona aquest dimecres. La incidència ha tingut lloc a les 05.28 hores a l’avinguda Pedralbes. Fonts policials han indicat que segueix interrompuda la circulació de vehicles en aquesta via, entre la plaça de Pius XII i el carrer Tòquio. A més, tampoc poden passar cotxes per la cruïlla entre el passeig Manuel Girona i el carrer Capitán Arenas. L’aigua ha brollat de les tapes del clavegueram, ha malmès la calçada, i ha arribat fins l’avinguda Diagonal. Transports Metropolitans de Barcelona ha indicat que hi ha alteracions en el servei de les línies d’autobús V5, 63, 78 i que s’han anul·lat tretze parades.

Segons han explicat fonts municipals a l’ACN, tècnics de la companyia Aigües de Barcelona s’han desplaçat fins el lloc dels fets per analitzar aquesta avaria i resoldre-la el més aviat possible. No hi ha hagut talls de suministrament, tot i que sí que s’ha hagut de reduir la pressió de l’aigua.

Publicitat

A l’avinguda Pedralbes la força de l’aigua ha fet aixecar part de la calçada, les tapes del clavagueram, llambordes i també una àrea d’estacionament de motocicletes.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió