Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

La Guàrdia Urbana desmantella un punt de venda de drogues a la Barceloneta

ACN Barcelona.-La Guàrdia Urbana ha desmantellat un punt de venda de drogues a la Barceloneta després de realitzar una entrada i perquisició en un pis i en un bar del […]

Avatar
Agències 30/06/2020

ACN Barcelona.-La Guàrdia Urbana ha desmantellat un punt de venda de drogues a la Barceloneta després de realitzar una entrada i perquisició en un pis i en un bar del barri. L’operació va tenir lloc la setmana passada i també es van detenir dues persones per un presumpte delicte contra la salut pública: la regent del bar i un home que vivia a l’immoble i vigilava la substància. El modus operandi consistia en utilitzar l’establiment per generar els contactes amb possibles compradors que posteriorment enviaven als voltants del domicili, que es trobava molt a la vora, i allà es materialitzava la transacció de droga.

El dispositiu que va permetre desmantellar el punt de venda va ser ordenat pel Jutjat d’Instrucció número 24 de Barcelona i el van portar la Unitat de Reforç de les Emergències i Proximitat, de la Unitat Territorial de Ciutat Vella, i de la Unitat d’Investigació de la Guàrdia Urbana.Segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona, la investigació es va desenvolupar en tres mesos, durant els quals es va observar un moviment important de persones que intercanviava substàncies per diners i on es van realitzar 5 intervencions a compradors. Això es va fer “amb les complicacions afegides” de l’estat d’alarma i el tancament temporal de l’establiment. Les persones objecte de la investigació es dedicaven a la distribució al detall de cocaïna a la zona, fet que va generar un moviment de persones consumidores habituals d’aquesta substància.