Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

La Guàrdia Civil veu indicis d’homicidi imprudent en la mort de dos submarinistes a Segur de Calafell

ACN Calafell.-La Guàrdia Civil de Tarragona investiga quatre persones per homicidi imprudent arran de la mort de dos submarinistes de 50 i 56 anys el passat 8 d’agost al port […]

Avatar
Agències 20/08/2021

ACN Calafell.-La Guàrdia Civil de Tarragona investiga quatre persones per homicidi imprudent arran de la mort de dos submarinistes de 50 i 56 anys el passat 8 d’agost al port de Segur de Calafell (Baix Penedès). Les víctimes van perdre la vida quan feien una activitat coneguda com a bateig de submarinisme amb un club especialitzat de la zona. Després de més d’una setmana d’investigació i la realització de diversos informes tècnics, els agents han informat que tenen “indicis suficients” per creure que s’hauria comès un homicidi per imprudència. Els fets s’han posat en coneixement del jutjat d’instrucció número 5 del Vendrell.

“El presumpte incompliment de diversos preceptes de la normativa que regula l’activitat de submarinisme juntament amb una possible mala planificació i equipament inadequat podrien haver estat determinants en l’ofegament de dos dels participants”, ha explicat el cos armat. Els dos homes no portaven elements de flotabilitat, però anaven equipats amb els vestits de busseig i els pesos corresponents.