Dijous, 30 de març de 2023 - Edició 1708
La República

La Guàrdia Civil deté el treballador d’una empresa logística furts en avions estacionats a l’aeroport del Prat

ACN Barcelona – La Guàrdia Civil va detenir el passat 21 de febrer el treballador d’una empresa logística i n’investiga dos més per furts durant les tasques de manteniment d’avions […]

Agències 08/03/2023

ACN Barcelona – La Guàrdia Civil va detenir el passat 21 de febrer el treballador d’una empresa logística i n’investiga dos més per furts durant les tasques de manteniment d’avions estacionats a l’aeroport del Prat. Segons ha explicat el cos armat, els agents van iniciar una investigació al mateix recinte després de rebre la denúncia dels responsables d’una aerolínia en comprovar que els havien desaparegut productes destinats a la venda a bord dels avions, com tabac i cosmètics, mentre l’aparell es trobava a l’aeroport. Finalment, la Guàrdia Civil va interceptar un vehicle de l’empresa i van comprovar com el conductor ocultava els productes destinats a la venda als avions.

L’home va quedar detingut i la Guàrdia Civil el va relacionar amb dos treballadors més com a presumptes autors de diversos delictes de furt i que ara consten com a investigats. Els fets es produïen de manera constant però en poca quantitat per no aixecar sospites.

En total, la Guàrdia Civil va intervenir 22 cartrons de paquets de tabac i quatre perfums per un valor total de venda al públic de 1.246 euros.