Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023
Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023

La Guàrdia Civil de Tarragona identifica 13 noves víctimes d’abús infantil d’un home detingut a Almeria

|

- Publicitat -

ACN Tarragona – La Guàrdia Civil de Tarragona ha identificat tretze menors més víctimes d’abús infantil en el marc de la segona fase de l’operació Téras. Es tracta d’infants procedents d’Almeria, Granada i Múrcia. Amb aquestes noves víctimes ja sumen divuit els infants afectats per l’home detingut el setembre passat a Almeria. Els agents el van arrestar per un presumpte delicte d’agressió sexual i corrupció de menors i des de llavors es troba privat de llibertat. La identificació dels nous menors s’ha fet després d’analitzar gairebé unes 2.000 gigues d’informació relacionada amb pornografia infantil.

L’operatiu Téras es va iniciar el setembre passat a Tarragona arran d’una denúncia interposada per la representant d’una empresa, la qual va advertir que en un ordinador corporatiu, un dels seus treballadors tenia una carpeta que contenia imatges i vídeos de contingut pedòfil. Els agents van obrir diligències i el Jutjat d’Instrucció número 1 de Tarragona va autoritzar el registre del domicili del detingut. Llavors, les gestions es van traslladar cap a Almeria.

Publicitat

Durant l’operació, es van intervenir mòbils, dispositius i llapis de memòria, discs durs, entre altres, els quals han permès obtenir gairebé 2.000 gigues d’informació. També es van prendre declaració a cinc menors, els quals es van identificar com a possibles víctimes.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió