Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023
Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023

La GSMA elimina el pavelló de Rússia del Mobile World Congress i condemna “enèrgicament” la invasió russa d’Ucraïna

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Els organitzadors del Mobile World Congress a Barcelona han confirmat que no hi haurà pavelló de Rússia en l’edició d’enguany del congrés com a conseqüència de l’atac rus a Ucraïna. Fonts de la GSMA han indicat que el saló compleix “amb totes les sancions polítiques i governamentals” derivades del conflicte. A més, la GMSA “condemna energèticament la invasió russa d’Ucraïna”, i revisa seguretat de l’esdeveniment “constantment a mesura que sorgeix informació. “El MWC és un esdeveniment unificador”, recorden des de la GSMA.

“Davant d’aquesta situació emergent i considerant la tràgica pèrdua de vides, el MWC sembla irrellevant en aquestes circumstàncies. El MWC és un esdeveniment unificador amb la visió de convocar l’ecosistema mòbil per progressar en les formes i mitjans en què la connectivitat pot assegurar que els persones, la indústria i la societat prosperin”, apunten fonts de l’organització.

Publicitat

“La situació està evolucionant ràpidament i entenem que diversos països estan considerant sancions més àmplies contra Rússia”, afegeixen.

El pavelló de Rússia ja no apareix a la pàgina web del Mobile World Congress.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió