Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

La Generalitat subvenciona l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí amb 285.000 euros per la riuada de fa un any

ACN L’Espluga de Francolí.-El Departament de Presidència de la Generalitat ha atorgat a l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí (Conca de Barberà) una subvenció directa per import gairebé 285.000 euros per […]

Avatar
Agències 23/11/2020

ACN L’Espluga de Francolí.-El Departament de Presidència de la Generalitat ha atorgat a l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí (Conca de Barberà) una subvenció directa per import gairebé 285.000 euros per cobrir despeses derivades de la riuada del 22 d’octubre de 2019. La xifra permetrà executar una sèrie d’accions subvencionables, amb un import de vora 570.000 euros, entre les quals hi ha la intervenció en la zona d’esbarjo del Parc Fluvial, l’afectació de la zona de la plaça del Mil·lenari, l’arranjament de camins o l’adequació de l’edifici de la Llei de Barris, entre altres. Aquesta línia d’ajuts, però, no inclou la compra d’immobles o l’adquisició de maquinària per suplir la pèrdua del magatzem i vehicles de l’ADF i la Brigada Municipal.

Per aquest motiu, l’Ajuntament estudia altres vies per poder disposar d’un altre magatzem, ja sigui amb recursos propis o acollint-se a altres ajuts. A partir d’ara, l’Ajuntament té un any per executar les obres les restitució, les quals ja quedaran contemplades al pressupost de l’any vinent amb prop de 700.000 euros.