Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023
Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023

La Generalitat licita per 5,6 MEUR les 12 Barnahus per atendre integralment víctimes d’abusos sexuals infantils

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El Departament de Drets Socials ha tret a licitació pública la gestió de les 12 Barnahus, els centres d’atenció integral a infants i adolescents víctimes d’abusos sexuals. En un decret del conseller, Carles Campuzano, publicat al DOGC, s’estableixen les condicions de l’establiment, el personal que hi ha de treballar, el funcionament, els objectius i la contraprestació econòmica de la Generalitat a les entitats que acabin guanyant el concurs. La Barnahus de Tarragona ja està en funcionament i no entra en la licitació, però les altres 12 haurien d’estar en funcionament, encara que sigui en emplaçaments provisionals, abans de finals d’any. L’import total de la licitació és de quasi 5,6 milions d’euros per al que queda d’any i tot el 2024.

<em>(Aquesta actualització incorpora dades econòmiques de la licitació)</em>

Publicitat

En alguns casos, l’immoble serà de la Generalitat i es farà una gestió delegada a una entitat social o empresa privada. En altres casos, l’entitat o empresa guanyadora del concurs també aportarà l’edifici.

La Generalitat pagarà segons el número de victimes ateses. La contraprestació econòmica que la DGAIA pagarà, s’ha de fixar a partir d’un mòdul fix mensual, que variarà en funció del nombre d’equips (binomis professionals) que siguin necessaris per cobrir la demanda del territori assignat, de la jornada del personal d’administració i serveis i de la jornada de la figura del coordinador o de la modalitat en què s’exerceixin les funcions de coordinació.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió