Dissabte, 12 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

La Generalitat licita els treballs de millora a la carretera de l’Arrabassada

ACN Barcelona.-El Departament de Territori i Sostenibilitat ha licitat els treballs de millora de la carretera de l’Arrabassada, entre Barcelona i Sant Cugat del Vallès, per un import de 900.000 […]

Avatar
Agències 09/04/2021

ACN Barcelona.-El Departament de Territori i Sostenibilitat ha licitat els treballs de millora de la carretera de l’Arrabassada, entre Barcelona i Sant Cugat del Vallès, per un import de 900.000 euros i un termini d’execució de tres mesos. Els treballs abastaran tota la carretera, un tram d’11,5 quilòmetres i començaran a partir de l’estiu que ve. Les principals intervencions són la redistribució de la secció transversal amb un zebrat que reforçarà els dos sentits de la circulació fins a la urbanització de Can Cortés. La col·locació de ressalts i la millora de la senyalització vertical amb senyals amb fons groc de limitació de velocitat o existència de perill.

Pel que fa el tram des de la urbanització de Can Cortés fins a Sant Cugat, s’habilitarà una línia contínua. Així mateix, en un tram de tres quilòmetres, on la carretera és més estreta, es preveu l’execució de cunetes trepitjables d’1 metre d’amplada aproximadament per assolir un sobreample a la via. D’altra banda, els carrils centrals es pintaran de vermell i es millorarà la visibilitat d’alguns accessos.