Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

La Generalitat elimina la quota obligatòria mínima del cànon de l’aigua a hotels i càmpings

ACN Barcelona.-La Generalitat de Catalunya ha anunciat que eliminarà la quota obligatòria mínim del cànon de l’aigua específic que liquiden els establiments del sector turístic. A través d’un comunicat, el […]

Avatar
Agències 05/04/2020

ACN Barcelona.-La Generalitat de Catalunya ha anunciat que eliminarà la quota obligatòria mínim del cànon de l’aigua específic que liquiden els establiments del sector turístic. A través d’un comunicat, el Govern ha especificat que 3.070 hotels (amb un total de 318.997 places) i 352 càmpings (que suposen 269.724 places) es podran beneficiar d’aquesta rebaixa, que s’aplicarà des del mes d’abril fins al desembre. L’impacte econòmic d’aquesta mesura serà de mig milió d’euros i els tributs seran assumits per l’Agència Catalana de l’Aigua. Des de la Generalitat es destaca que la mesura busca “estimular l’activitat econòmica i la competitivitat” en un àmbit “particularment castigat per l’efecte del confinament i la incertesa en l’economia de lleure”.

Des d’aquest abril i fins al desembre, només hauran de pagar aquest tribut els establiments hotelers i càmpings que superin un consum d’aigua superior a sis metres cúbics al mes.