Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

La Generalitat crea un grau mitjà en Tècniques de Dansa Urbana per “donar resposta a les necessitats del sector”

ACN Barcelona.-El Govern ha aprovat aquest dimarts un decret per crear el títol propi de la Generalitat de tècnic en Tècniques de Dansa Urbana. El nou ensenyament busca “donar resposta […]

Avatar
Agències 09/03/2021

ACN Barcelona.-El Govern ha aprovat aquest dimarts un decret per crear el títol propi de la Generalitat de tècnic en Tècniques de Dansa Urbana. El nou ensenyament busca “donar resposta a les necessitats formatives i de qualificació del sector” i tindrà una durada de 1.400 hores, que es dividiran en do cursos acadèmics. Els alumnes podran assolir coneixements d’anatomia i fisiologia, aplicar les bases tècniques de dansa clàssica i dansa contemporània com a complement al moviment de la dansa urbana, conèixer els estils musicals associats a la tècnica o executar programes d’entrenament específic, entre altres competències. Amb aquest ja són set els títols propis creats per la Generalitat.

Els futurs titulats d’aquest cicle formatiu podran desenvolupar la seva professió de forma autònoma o per altri amb professionals de nivell superior, com a ballarins integrats en companyies de dansa urbana, assistents de coreògraf o dinamitzadors de grups de dansa urbana.