Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

La Generalitat adjudica les obres de construcció del nou CAP de Can Llong de Sabadell

ACN Sabadell.-La Generalitat ha adjudicat les obres per construir el nou CAP de Can Llong de Sabadell. Es tracta d’un equipament llargament reivindicat pels veïns i el govern local que […]

Avatar
Agències 24/02/2020

ACN Sabadell.-La Generalitat ha adjudicat les obres per construir el nou CAP de Can Llong de Sabadell. Es tracta d’un equipament llargament reivindicat pels veïns i el govern local que s’ubicarà a la Ronda d’Europa i donarà servei als habitants d’aquest sector de la ciutat i també als del barri de Castellarnau. El projecte disposa d’un pressupost d’1,9 MEUR i també inclou la urbanització dels espais exteriors. La previsió és que les obres comencin properament perquè la nova instal·lació pugui entrar en funcionament el primer trimestre de 2022. L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, s’ha mostrat molt satisfeta amb la notícia perquè la posada en marxa d’aquest CAP “permetrà per fi donar resposta a les necessitats del barri”.

El nou CAP serà un edifici d’una planta que constarà, a més de les àrees administratives, de recepció, suport de personal i emmagatzematge, una zona assistencial amb quatre consultes de medicina general, quatre d’infermeria i una sala d’espera. També tindrà una zona polivalent, amb sala de tractaments, dues consultes, boxes d’extraccions i altres espais complementaris.L’equipament es planteja com l’alternativa més convenient per ampliar, de manera desconcentrada, la infraestructura insuficient del CAP Can Rull. Un sol equip d’atenció primària i un mateix territori disposarà de dos espais per atendre la seva població. La cartera de serveis de l’equip d’atenció primària es donarà globalment i la distribució entre els centres es farà amb criteris d’accessibilitat, eficiència i sostenibilitat.