Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

La Fundació Sanitària Mollet obté el Segell EFQM d’Excel·lència 500+ coincidint amb el desè aniversari del nou hospital

ACN Mollet del Vallès.-La Fundació Sanitària Mollet ha obtingut el Segell EFQM d’Excel·lència 500+, el màxim reconeixement que concedeix el Club Excelencia en Gestión com a representant a l’Estat de […]

Avatar
Agències 03/07/2020

ACN Mollet del Vallès.-La Fundació Sanitària Mollet ha obtingut el Segell EFQM d’Excel·lència 500+, el màxim reconeixement que concedeix el Club Excelencia en Gestión com a representant a l’Estat de la Fundació Europea per a la Gestió de la Qualitat. A Catalunya només quinze organitzacions tenen aquest reconeixement. El guardó posa en valor el seu compromís per consolidar-se com a una organització ètica i responsable. Entre d’altres aspectes, s’ha tingut en compte el seu model d’atenció centrada en la persona, l’orientació a processos dels seus serveis, la cura dels professionals i els resultats en sostenibilitat mediambiental i social. L’acte d’entrega d’aquest segell coincideix amb el desè aniversari de la inauguració del nou hospital l’any 2010.

“Per la Fundació la qualitat ha esdevingut un motor de canvi, una peça fonamental que ens ha impulsat des de fa molt temps”, afirma Jaume Duran, director general.