Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

La Fundació PIMEC lamenta que el govern espanyol “no faciliti” la millora de la Llei de Segona Oportunitat

ACN Barcelona.-La Fundació PIMEC ha assegurat que el govern espanyol no facilita la millora de la Llei de la Segon Oportunitat en excloure el crèdit públic de l’exoneració, ja que […]

Avatar
Agències 09/07/2021

ACN Barcelona.-La Fundació PIMEC ha assegurat que el govern espanyol no facilita la millora de la Llei de la Segon Oportunitat en excloure el crèdit públic de l’exoneració, ja que aquest afecta tot el sistema de tractament de la insolvència. El president de l’entitat, Josep González, ha destacat la importància que els empresaris afectats puguin gaudir d’un període d’exoneració de tots els deutes per poder reiniciar la seva activitat empresarial. “Amb aquesta decisió, el govern espanyol s’estalvia contribuir com altres creditors a la solució de les insolvències i està desincentivant la iniciativa empresarial”, ha lamentat González. Davant aquesta situació, el president de la Fundació PIMEC ha reclamat a l’executiu de l’Estat rectificar la seva postura.

González també ha recordat que aquesta llei permet a les persones insolvents tornar a començar i, per tant, contribuiria a la recuperació de l’economia per estimular l’esperit emprenedor, crear ocupació i reduir el risc d’exclusió social.