Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

La Fundació Miquel Martí i Pol proposa parlar cada dia durant deu minuts sobre un autor

ACN Roda de Ter.-La Fundació Miquel Martí i Pol proposa parlar cada dia durant deu minuts sobre un autor o una autora per compartir coneixement durant el confinament. De la […]

Avatar
Agències 06/04/2020

ACN Roda de Ter.-La Fundació Miquel Martí i Pol proposa parlar cada dia durant deu minuts sobre un autor o una autora per compartir coneixement durant el confinament. De la mà de la revista de poesia Reduccions i La Cava Poesia, es vol donar a conèixer autors i autores de la literatura catalana a través de vídeos que graven i que es difonen per les seves xarxes socials. El cicle compta amb la participació d’experts i investigadors que han sintetitzat el coneixement sobre els autors en un breu espai de temps amb l’objectiu d’apropar-lo als usuaris i fer-ho d’una manera divulgativa. Aquest dilluns el professor Francesc Codina dona a conèixer l’escriptora vigatana M. Àngels Anglada.

Amb l’allargament del confinament, el cicle també s’allargarà. De moment, es compta amb intervencions fins la setmana del 13 d’abril. Aquest dimarts Carme Rubio explicarà Najat El Hachmi i dimecres serà el torn de Raquel Santanera amb Josep Grau.