Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

La Fundació Lluís Coromina inaugura un nou espai a Barcelona amb una mostra del fotògraf Román Yñán

ACN Barcelona.-La Fundació Lluís Coromina ha inaugurat la nova seu ‘Isern Dalmau’ a Barcelona, que aposta per ser un espai de promoció de les arts plàstiques contemporànies. És un espai […]

Avatar
Agències 03/04/2019

ACN Barcelona.-La Fundació Lluís Coromina ha inaugurat la nova seu ‘Isern Dalmau’ a Barcelona, que aposta per ser un espai de promoció de les arts plàstiques contemporànies. És un espai multidisciplinar, en el qual hi tenen cabuda diferents agents culturals i artístics, tant del panorama nacional com internacional. ‘Mites i màscares. Una visió de l’univers creatiu d’Albert Serra’, del fotògraf Román Yñán, és la primera mostra acull l’espai. L’exposició mostra bona part del món cineasta del productor i director cinematogràfic Albert Serra, a través de fotografies inèdites, publicacions i diaris íntims dels rodatges. L’exposició complementa l’obra fotogràfica ‘Albert Serra. Roi Soleil’, que s’exhibeix actualment a la Fundació Antoni Tàpies.

La Fundació Lluís Coromina, constituïda per l’empresari Lluís Coromina Isern l’any 2007, desenvolupa activitats en l’àmbit de les arts, de l’atenció a les persones, de la preservació de la natura i els animals i de l’entorn paisatgístic. La Fundació té cinc seus: l’Espai Eat Art, l’espai El Puntal – laboratori de les arts i l’espai Garage a Banyoles; l’espai La Perpinyana a Porqueres i l’espai Isern Dalmau, a Barcelona.