Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

La fundació Hospital de la Santa Creu i Sant Pau destina mig milió d’euros a comprar equipament mèdic

ACN Barcelona.-La Fundació Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ha destinat 500.000 euros a l’adquisició immediata de material i equipament mèdic. L’objectiu d’aquesta mesura és contribuir a dotar […]

Avatar
Agències 06/04/2020

ACN Barcelona.-La Fundació Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ha destinat 500.000 euros a l’adquisició immediata de material i equipament mèdic. L’objectiu d’aquesta mesura és contribuir a dotar els espais assistencials que està adequant l’hospital arran de la crisi del coronavirus. La fundació vol contribuir així a l’esforç que està realitzant el centre hospitalari per adaptar, amb caràcter d’urgència, tota l’activitat assistencial a les necessitats del moment. Bona part dels recursos que obté l’entitat per donar compliment als seus fins fundacionals provenen de l’explotació turística del recinte modernista, antiga seu de l’Hospital, i de la gestió del seu patrimoni.

Els ingressos generats pel desenvolupament d’aquestes activitats es destinen a donar suport a l’assistència i a la recerca de l’hospital, i a impulsar diversos projectes d’acció social adreçats als sectors més vulnerables de la societat.