Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

La Fundació Cellnex llança el seu primer programa per accelerar ‘start-ups’ d’impacte social

ACN Barcelona.-La recentment creada Fundació Cellnex ha llençat el seu programa d’acceleració d’start-ups’ amb l’objectiu d’impulsar projectes innovadors que tractin de reduir les bretxes digitals, socials i territorials mitjançant la […]

Avatar
Agències 14/07/2021

ACN Barcelona.-La recentment creada Fundació Cellnex ha llençat el seu programa d’acceleració d’start-ups’ amb l’objectiu d’impulsar projectes innovadors que tractin de reduir les bretxes digitals, socials i territorials mitjançant la tecnologia i la connectivitat. La convocatòria estarà oberta fins al 26 de setembre i seleccionarà un màxim de tres empreses per participar en el programa, que porta per títol Cellnex Bridge i tindrà una durada de 12 setmanes. “En els últims temps, i sobretot a partir de la crisi ocasionada per la Covid-19, hem vist com la falta de coneixement o d’accés a les noves tecnologies genera desigualtat d’oportunitats i ens fa caminar a velocitats diferents”, avisa la directora de la Fundació Cellnex, Àngels Ucero.

El programa d’acceleració compta amb la col·laboració de la consultora en innovació social ‘In-nuba’ i l’acceleradora d’start-ups AticcoLab.En la convocatòria hi poden participar empreses d’impacte social dels àmbits de l’educació, l’atenció a les persones grans o l’impuls de les zones totals, entre d’altres. Els tres projectes seleccionats rebran assessorament durant 12 setmanes i un suport de 15.000 euros per al seu desenvolupament.