Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

La Fundació Catalunya La Pedrera proposa als usuaris d’Instagram homenatjar els “herois quotidians” aquest Sant Jordi

ACN Barcelona.-La Fundació Catalunya La Pedrera proposa aquest Sant Jordi retre homenatge als “herois i heroïnes quotidians” que vetllen per les persones durant la pandèmia de la covid-19. La Fundació […]

Avatar
Agències 16/04/2020

ACN Barcelona.-La Fundació Catalunya La Pedrera proposa aquest Sant Jordi retre homenatge als “herois i heroïnes quotidians” que vetllen per les persones durant la pandèmia de la covid-19. La Fundació vol conèixer a través d’Instagram “qui és el Sant Jordi o Santa Jordina especial de cadascú” i anima a compartir una foto, vídeo o ‘storie’ en aquesta xarxa, ja sigui de personal sanitari, familiars, veïns o altres col·lectius. Per participar en aquest “repte” el perfil ha de ser públic i cal també etiquetar dos “amics” perquè se sumin a la iniciativa. Tots els participants del ‘HeroisxSantJordi’ rebran una entrada doble per visitar La Pedrera-Casa Milà quan acabi el confinament. El termini per fer-ho acabarà el 23 d’abril, dia de Sant Jordi.

La Fundació Catalunya La Pedrera busca amb aquesta proposta “connectar amb la ciutadania” i celebrar la festivitat de Sant Jordi, tot homenatjant a aquelles persones “que són uns vertaders herois i heroïnes”.