Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

La Fundació Alícia lidera 8 projectes amb l’objectiu d’assolir un sistema alimentari “sostenible i competitiu”

|

- Publicitat -

ACN Sant Fruitós de Bages – El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha encomanat vuit projectes a la Fundació Alícia, amb seu a Sant Fruitós de Bages, amb l’objectiu d’assolir un sistema alimentari “sostenible i competitiu”. Els vuit projectes formen part del Pla Estratègic de l’Alimentació a Catalunya (PEAC) 2021-2026, que contempla 300 accions en aquests 5 anys. Per fer-ho, el departament destina 300.000 euros anuals al centre, que es dedica a la innovació tecnològica a la cuina. La consellera d’Alimentació, Teresa Jordà, ha visitat aquest divendres les instal·lacions i ha destacat el paper del sector alimentari: “És una peça clau per avançar cap a una societat sostenible perquè genera un impacte directe al territori i és imprescindible”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió