Dimarts, 2 de març de 2021 - Edició 950
La República

La física quàntica i els viatges en el temps, protagonistes de la segona edició del festival LUMÍNIC

ACN Sant Cugat del Vallès.-Després de cancel·lar l’edició 2020 a causa de la pandèmia, el festival de fotografia LUMÍNIC de Sant Cugat del Vallès ha anunciat la seva tornada per […]

Avatar
Agències 22/02/2021

ACN Sant Cugat del Vallès.-Després de cancel·lar l’edició 2020 a causa de la pandèmia, el festival de fotografia LUMÍNIC de Sant Cugat del Vallès ha anunciat la seva tornada per al 18 de març. La cita, que s’escamparà a sales d’exposicions, places i jardins de la ciutat, se centrarà en la física quàntica al voltant dels universos paral·lels i en els viatges en el temps. En total, hi haurà 23 mostres fotogràfiques, tant d’autors consagrats com d’emergents. Roger Ballen, Bego Antón, Xavi Bou, Jordi Guillumet i Mònica Roselló, Roger Grasas, Xavier Miserachs o Hanna Jarzabek són alguns dels fotògrafs que participaran en aquesta edició, que s’allargarà fins el 2 de maig amb l’objectiu de ser un esdeveniment referent de la fotografia contemporània.

Durant el darrer any, marcat pels actes suspesos i les restriccions de mobilitat, el festival ha apostat per convertir-se en una plataforma fotogràfica amb activitat permanent, presentant una galeria online i posant en marxa una editorial fotogràfica. De fet, l’editorial LUMÍNIC està a punt de publicar el primer llibre, que mostrarà el projecte ‘Bitter, Sweet Soft’ del fotògraf Bernat Millet sobre la comunitat Saharaui.