Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

La fiscalia demana sis mesos de presó per a un conductor de patinet elèctric que va atropellar un home a Badalona

|

- Publicitat -

ACN Badalona – La fiscalia demana una pena de sis mesos de presó i tres anys de retirada del carnet a un conductor que va atropellar amb patinet elèctric un home a Badalona fa dos anys. També sol·licita una multa de 4.500 euros, segons l’escrit d’acusació consultat per l’ACN. Els fets van passar el 14 de juny del 2021 a l’avinguda Martí Pujol, on l’home circulava amb un patinet elèctric amb seient ajustable i 1.000W de potència, i sota efectes del consum de cànnabis. Es va saltar un semàfor en vermell i va atropellar un home de 63 anys que creuava per un pas de vianants del carrer Enric Borràs. Després d’examinar el vehicle, la policia va concloure que era un tipus de patinet equivalent a ciclomotor, per al qual cal un permís de circulació que no tenia.

El fiscal recorda que, a resultes de l’accident, la víctima va patir lesions greus. Entre altres, hemorràgies internes, contusions, fractures i problemes de visió. L’home va trigar més de nou mesos en recuperar-se i li han quedat seqüeles motrius i cognitives.

Publicitat

El ministeri públic demana que es jutgi el conductor per un delicte contra la seguretat vial per no dur permís de circulació ni assegurança, per conduir sota els efectes de les drogues i per un delicte de lesions per imprudència greu.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió